sneeuwzekere skigebieden oostenrijk

Op zoek naar sneeuwzekere skigebieden in Oostenrijk? Voor veel Nederlanders is Oostenrijk nog steeds het meest populaire land voor een skivakantie!

Skivakantie Oostenrijk

Profiteer nu van aanbiedingen

Populaire skivakanties naar Salzburg

Hotel Lampenhausl

8.8

Prima familiar en vriendelijk hotel met een prachtige ligging aan de voet van de Grossglockner. Bekend om de goede keuken.

Hotel Lukasmayr

8.1

Hotel Lukasmayr in Brück ligt op steenworp afstand van het begin van de beroemde Alpenweg de Großglockner Hochalpenstraße. 

Hotel Reisinger

6.3

Op nog geen 200 m van Hotel Reisinger vind je de Reiterkogelbaan. Deze brengt je naar de top van de berg. Ook voor wandelaars geschikt.

Skigebieden Oostenrijk

Jaarlijks verkiezen velen voor de typische gastvrijheid en gemoedelijkheid van het land boven de grootschalige en massale skigebieden die eerder landen als Frankrijk en Zwitserland kenmerken. Het Oostenrijkse wintersportparadijs biedt talrijke familie skigebieden en prachtige voorwaarden voor een heerlijke wintersportvakantie. Door de grote variëteit van dit wintersportland zijn er van vergevorderde tot beginneling in Oostenrijk volop mogelijkheden. Vooral voor de beginnende wintersporter is Oostenrijk een prima keuze voor een wintersportvakantie.

Sfeervolle houten pensions

De heerlijke skipistes en de authentieke sfeervolle houten pensions maken Oostenrijk tot een geliefd wintersportparadijs.

0 Shares