Skivakantie Europa


Skivakantie in Europa

Op zoek naar  een sneeuwzekere skivakantie in Europa? Op mijnskivakantie.nl vind je aanbiedingennaar skigebieden van aanbieders voor een geslaagde wintersport in Europa. Bekijk de mogelijkheden voor een aanbieding of last-minute naar de bekende wintersportlanden zoals Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland of kies eens een sneeuwzekere skivakantie in Tsjechië.

Skieën dichtbij

Skivakantie Willingen Duitsland

Een populair land voor een  voordelige skivakantie dichtbij is nog steeds Duitsland. Niet alleen is Duitsland een prachtig land met uitstekende voorzieningen maar sommige skigebieden zijn tevens goed vanuit Nederland te bereiken. Winterpark Willingen is met 17 pistekilometers naast Winterberg het tweede skigebied van Sauerland.

langlaufen in Frankrijk

Val Thorens

Met twee miljoen bezoekers per jaar behoort Val Thorens voor veel wintersporters tot een favoriete wintersportbestemming. In Val Thorens is het de Place de Caron die de wintersporters zeer aanspreekt. Deze afdaling loopt dwars door het dorpje. Bij Nederlanders is het sneeuwzekere val Thorens zeer populair. Jaarlijks wordt er de Dutchweek georganiseerd waar duizenden Nederlanders Koningsdag vieren.

Snowboarden in Oostenrijk

Een van de beste gebieden in Oostenrijk voor snowboarden is het levendige Mayrhoven in het Zillertal. Befaamd om zijn aprés-ski en prachtig gebied met veel pistekilometers en het grootste freestylepark van Europa. Zillertal 3000 is één van de grootste skigebieden van Oostenrijk waar de snowboarder prima tot zijn recht komt. Dit wintersportgebied biedt prima condities en voorzieningen voor een geweldige snowboardvakantie. Gezien de hoogte  hoef je je qua sneeuw geen zorgen te maken. Voor de geoefende freeriders is het ruime aanbod van off-piste zeer populair. Ook de freestylers komen hier  flink aan hun trekken. Het Vans Penken park  behoort tot de betere van Europa

Bekijk populaire landen in europa