skivakantie kerstmarkten aanbiedingen

Boek een skivakantie of weekendje weg en steun de stichting Milan Bindu

Enkele maanden geleden is Nepal getroffen door meerdere aardbevingen. Elke vorm van hulp voor de wederopbouw is zeer welkom. Mijnskivakantie.nl wil in samenwerking met Talentenmarkt.com een bijdrage leveren in de wederopbouw en steunt de hulporganisatie stichting Milan Bindu.

Hoe draag je bij aan de wederopbouw van Nepal?

Maak een keuze uit een van de vakantieaanbieders op deze pagina. Als je klikt op de advertentie wordt je doorgeleid naar de website van de betreffende aanbieder. Boek online een vakantie of dagje uit. Mijnskivakantie.nl doneert 10% van haar opbrengsten aan de stichting Milan Bindu. Deze donatie kunnen wij doen als je bij een van de volgende populaire vakantieaanbieders online een vakantie of dagje uit boekt.

Peter Langhout Reizen

Peter Langhout Reizen heeft 30 jaar ervaring met het organiseren van bus-vlieg en autoreizen. Tienduizenden mensen kiezen jaarlijks voor een vakantie met Peter Langhout Reizen. Bekijk de aanbiedingen acties!

Actie van de dag

Actie van de Dag staat synoniem voor een geweldige vrijetijdsbesteding met een prijs die nergens voordeliger is! Elke dag worden aantrekkelijke acties aangeboden met een vaste scherpe prijs!